Carioca Magica

• Concurs de desen si pictura pentru prescolari.

• Targ de produse pentru activitati creative

Weekendul acesta Stef organizeaza, in incinta Iulius Mall din Iasi, Concursul de desen si pictura pentru prescolari ititulat Carioca Magica, unde copii vor colora si magie vor inventa.

Concursul va avea loc pe 23 si 24 Noiembrie, la Iulius Mall, parter, in fata magazinului Stef, incepand cu ora 10 am, iar copiii participanti la concurs vor fi impartiti in 11 grupe creative. Toti micutii vor primi diplome de participant, urmand ca cele mai reusite desene sa fie apreciate, aplaudate si premiate asa cum se cuvine de catre juriu.

De asemenea, produsele Carioca folosite in cadrul concursului pot fi gasite in toate magazinele si centrele Stef din Iasi, si desigur si in magazinul din Iulius Mall, Stef fiind unic reprezentant Carioca pentru nordul Moldovei (Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava).

  • Perioada: 23 si 24 Noembrie, 2014
  • Locatie: Iulius Mall Iasi, parter, in zona Magazinului Stef
  • Intrare si participare libera

De ce am ales produsele Carioca pentru eveniment?

Deoarece  proprietatile acestora le fac de-a dreptul magice si ideale pentru a fi folosite de catre copii : sunt superlavabile, ceea ce inseamna ca orice fel de urme de culoare pot fi cu usurinta sterse, fie ca vorbim de urme pe pereti, stzidarie, textile, si mai ales mainile micutilor creativi.  Ceea ce ne duce la al doilea avantaj, acela ca sunt non-toxice si nu au plumb.  De asemenea, sunt prevazute cu capace ventilate si sistem de blocare a varfului. In felul asta poti fi sigur ca nu vei avea batai de cap curatand peretii sufrageriei, copilul tau se va juca in siguranta, iar tu vei fi mandru ca ceea ce i-ai cumparat il bucura pe deplin si il ajuta sa isi dezvolte abilitatile creative si artistice.

De aceea pentru acest concurs Stef a ales sa foloseasca produsele Carioca. Asadar veniti, cu mic cu mare, sa coloram impreuna la Carioca Magica. Va asteptam cu premii si distractii pentru toti copiii.

2018-07-28T15:57:31+00:00