//, Display_Noutati/Concursul “Universul Poeziei” 2019 – Editura Stef Iasi

Concursul national “Universul Poeziei”

Concurs materializat prin publicarea volumului de antologie literara de poezie

Editia 2019

• Perioada de desfasurare: 11 Februarie – 10 Aprilie 2019

• Fiecare autor participant va trimite 5 poezii

• Redactorii si referentii nostri vor selectiona lucrarile/autorii

• Castigatorii (10) vor avea lucrarile lor publicate in Volumul II

• Acestia vor primi gratuit 10 copii ale volumului

• Volumul va fi publicat in tiraj select (100 de carti)

Esti pasionat de poezie? Iti petreci timpul scriind versuri si aranjand strofe si mestesugind rime? Atunci te invitam sa participi la Concursul anual de poezie Universul Poeziei“, desfasurat la nivel national.

Trimite poeziile scrise de tine pe adresa de email office@editurastef.ro, iar in urma unei sectii realizate de catre redactorii nostri, cele mai bune dintre lucrari vor debuta si  vor fi publicate in cadrul primului volum de antologie literară de poezie “Universul Poeziei”, volum editat, tiparit si publicat de catre Editura Stef Iasi, cu sprijinul si in colaborare cu Mara Enache.

Perioada de desfasurare:

Concursul se va desfasura in perioada 10 Februarie – 10 Aprilie 2019, timp in care vor putea fi primite poeziile din partea celor interesati sa apara in cadrul volumului.

Autorii a caror lucrari au fost selectate pentru publicare (castigatorii concursului, in numar de 10) vor fi anuntati in data de  17 Aprilie 2019

Cum poti participa?

Poti participa trimitandu-ne 5 poezii pe adresa de email office@editurastef.ro. Numarul de 5 poezii este obligatoriu pentru fiecare autor debutant, in scopul de a valida participarea la concurs. Fiecare concurent va atașa, alături de creațiile trimise si datele sale de contact:

  • numele si prenumele
  • numărul de telefon
  • orașul de unde provine

Cine poate participa ca autor?

Se pot înscrie pasionații de poezie, fără limită de vârstă, care nu au debutat editorial. Asadar indiferent ca esti elev, student, profesor sau pur si simplu un iubitor al genului liric, asteptam cu nerabdare lucrarile scrise de tine. Pentru detalii privind formatul poeziilor admise si alte conditii de participare te rugam sa accesezi pagina de regulament a concursului:

Regulament si lucrari admise

In ce consta premiul?

Premiul constă în selectarea celor mai frumoase poezii, tipărirea, editarea si publicarea lucrarilor de către editura noastră in cadrul volumului “Universul Poeziei”, antologie literara de poezie, într-un tiraj select de 100 exemplare,

In total vor fi selectati 10 autori câştigători , fiecare primind 10 exemplare din antologia finală. Acestia vor fi publicaţi atât pe site-ul editurii, cat si pe pagina noastra de facebook.

2019-02-08T13:40:03+00:00