CopyCenter Iasi

In Iasi sunt multe xeroxuri, dar un singur copycenter studentesc. De fapt 13, dar toate sunt sub acelasi brand: Stef Copycenter Iasi. Cand vine vorba de listari, servicii xerox, tehnoredactare sau scanare, noi suntem aici sa te ajutam, sau mai bine zis, suntem deja acolo. Pentru ca prin cele 13 centre si locatii, situate in cele mai importante zone ale Iasului, suntem mereu aprope de clientii nostri, pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod  rapid.

Te invitam cu incredere sa vizitezi oricare dintre locatiile noastre pentru a te convinge.

coperta-licenta-iasi-banner-top-stef-copycenter-iasi-xerox-promotie-studenteste-coperta-licenta-Iasi

Vino acum la Stef poti face coperta de licenta inainte de a termina lucrarea, alegand ca si modalitate de legare a copertei legatoria cu sina metalica. Acceseaza pagina pentru a afla mai multe detalii, si descopera noua noastra oferta

stef-copycenter-iasi-xerox-iasi-tiparire-locatii-copy-center

Suntem mereu aproape de clientii nostri datorita celor 13 centre prezente in cele mai mari zone ale Iasului, si in apropiere de campusurile studentesti.

La noi gasesti o gama variata de servicii, de la copiere si listare, pana la scanare, legatorie si tehnoredactare. Vino si convinge-te !

Acum poti prelua sau expedia coletele transportate prin DHL direct de la centrele Stef. Acceseaza pagina Centrelor sau acceseaza pagina Coletarie DHL pentru a afla mai multe.

Curand lansam sectiune de noutati, unde vei gasi articole si discutii studentesti care te intereseaza.