Stef CopyCenter Iasi – listari, multiplicari, print digital 2019-10-23T11:54:52+00:00

CopyCenter si Magazine

Bun venit in lantul de Centre si Magazine Stef Iasi!

In Iasi sunt multe xeroxuri, dar un singur copycenter studentesc. De fapt 10, dar toate sunt sub acelasi brand: Stef Copycenter Iasi. Cand vine vorba de listari, servicii xerox, tehnoredactare sau scanare, noi suntem aici sa te ajutam, sau mai bine zis, suntem deja acolo. Pentru ca prin cele 10 centre si locatii, situate in cele mai importante zone ale Iasului, suntem mereu aproape de clientii nostri, pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod  rapid.

Te asteptam cu drag in oricare dintre cele trei magazine ale noastre de birotica si papetarie, unde vei gasi mii de produse de calitate, la cele mai bune preturi, care raspund cu usurinta oricaror necesitati, de la pregatirea pentru scoala sau facultate, pana la dotarea biroului si a spatiului de lucru. Aici beneficia de asemenea si de o gama variata de servicii copycenter, de la listarea de documente si proiecte, pana la tehnoredactare sau scanare formate mari. Te invitam cu incredere sa vizitezi oricare dintre locatiile noastre pentru a te convinge.

Vezi toate Locatiile

Centrul P2

In incinta UAIC, Corpul A, parter

Odata cu inceperea noului an universitar, am renovat si unul dintre cele mai accesibile centre din zona Copou, si anume Centrul P2, din incinta Corpului A al UAIC. Acum e mai Eficient, cu echipamente noi si o viteza de lucru sporita, mai Accesibil, fiind situat chiar in incinta universitatii, si mai Studentesc, datorita produselor noi pe care le-am adaugat, printre care cafeaua de specialitate si gustarile, ideale pentru o pauza intre seminarii. Te asteptam asadar la noul Centru P2 !

 Centrul Iulius Mall

Magazin papetarie si birotica, cu autoservire

 • Adresa: Parter Iulius Mall, Iasi
 • Tel: 0753059204
 • Email: iuliusmall@stefcopy.ro
 • Program: L-V, 8:00-22:00; S-D, 10:00 – 22:00

  Centrul Academie

Magazin papetarie si birotica, cu autoservire

 • Adresa: B-dul Carol I, nr. 8
 • Tel: 0753.059.200
 • Email: academie@stef.ro
 • Luni Vineri 8:00-16:00; Sambata 8:00-16:00; Duminica inchis

  Centrul Piata Unirii

Magazin papetarie si birotica, cu autoservire

 • Adresa: Piata Unirii nr. 3, Iasi
 • Tel: 0753059208
 • Email: unirii@stef.ro
 • Program: Luni Vineri 8:00-20:00; Sambata 8:00-18:00; Duminica 8:00-16:00

Promotii si Noutati

Comanda prin telefon/email si noi iti livram acasa

March 26th, 2020|

Campanie Livrari Comanda din Magazinele Stef, si noi livram direct la tine acasa ‣ Livram momentan doar in orasul Iasi,   De luni pana vineri, dupa ora 16:00 ‣ Costul transportului e de [...]

Pachetul Studentului 2019

October 1st, 2019|

Stef Iasi vine in sprijinul studentilor cu o super promotie special creata pentru inceputul anului universitar: cumpara in valoare de 50 lei din centrele noastre participante la promotie, iar noi te rasplatim oferindu-ti un pachet promotional

Pachetul Elevului 2019

August 28th, 2019|

In aceasta toamna Stef Iasi vine in sprijinul elevilor cu o super promotie: cumpara in valoare de 80 lei din oricare dintre centrele noastre participante la promotie ...

Servicii Copycenter

Suntem mereu aproape de clientii nostri datorita celor 11 centre prezente in cele mai mari zone ale Iasului (Copou, Piata Unirii, Tudor Vladimirescu), in apropiere de campusurile studentesti. La noi gasesti o gama variata de servicii copycenter, rapide si de calitate, incepand de la traditionalele servicii de multiplicare si listare, pana la scanare, legatorie si tehnoredactare.

Acum poti prelua sau expedia coletele transportate prin DHL direct de la centrele Stef. Acceseaza pagina Centrelor sau acceseaza pagina Coletarie DHL pentru a afla mai multe. Vino si convinge-te !

Gama de servicii copycenter