/Despre Editura Stef
Despre Editura Stef 2018-07-01T13:36:33+00:00

Exprimati si Imprimati ideile dumneavoastra!

Începând cu anul 2003 venim în întâmpinarea autorilor, oferindu-le posibilitatea de editare şi tipărire a lucrărilor într-un spectru larg de domenii reunite în şase colecţii. Alegându-ne, autorii au posibilitatea de a-şi imprima şi exprimă ideile la cele mai mici preţuri, dispunând de susţinerea unei tipografii utilate cu aparatură modernă.

Autorii debutanți, cât și cei care au mai publicat lucrări, sunt primiţi cu bucurie de editura noastră, singurul criteriu de selecție fiind valoarea. Editura a publicat până în prezent, peste 800 de titluri, impunându-se atât  prin calitatea, cât şi prin diversitatea lucrărilor editate. Tematica abordată, structurată pe șase colecţii – Stef Debut, Stef Educaţional, Stef Științific, Stef Universitar, Stef Universal și Stef Junior – este apreciată pozitiv de un public larg și oferă posibilitatea tuturor autorilor de a beneficia de serviciile noastre.

Principalul obiectiv al colectivului nostru editorial constă în editarea lucrărilor în condiţii grafice şi de conţinut excelente, cu profesionalism şi competență. În acest sens, editura vine în întâmpinarea autorilor cu servicii de culegere text, tehnoredactare, corectură, editare, aşezare în pagina și grafică, răspunzând, astfel, oricărei solicitări în domeniu.

Oferim, de asemeni, servicii de consiliere editorială. Avem posibilitatea de a evalua calitatea lucrării prin intermediul referenţilor editurii şi vă punem la dispoziţie soluţii de editare avantajoase.