/, Licenta/Ghid pentru elaborarea licentei

Ghid pentru elaborarea licentei

Cand vine vorba de elaborarea si redactarea lucrarii de licenta/disertatie, exista un set de cerinte si reguli prestabilite, si pe care orice student trebuie sa le respecte, fie ca se refera la modul de redactare a bibliografiei si a notelor de subsol, sau la formatul si spatierea textului.

De aceea venim in ajutorul studentilor, si va pune la dispozitie cateva ghiduri de elaborare a lucrarii de licenta/disertatie, culese direct de pe site-urile universitatilor, pentru a face elaborarea lucrarii de licenta mai usoara. Spor la citit, si spor la scris, si bafta la prezentare !

ghiduri-elaborare-lucrarea-de-licenta

Set general de reguli privind redactare si elaborare a lucrarii de licenta, ce prezinta, in mare, structura standard a lucrarii, de la format si spatiere, pana la modul de scriere si numerotare a capitollelor

UAIC – Cum se scrie o teza de licenta (Întrebări si raspunsuri)(urmeaza sa fie actualizat)

Raspunsuri la cateva dintre cele mai obisnuite intrebari, cum ar fi “Cum se scrie o introducere?”, “Ce scriu în capitolul de concluzii?” sau “Cum se prezintă lucrarea”,  intrebari pe care orice student le pune atunci cand pregateste lucrarea de licenta.

2018-07-28T14:36:46+00:00