Iasi Comics Fest – Iulius Mall

Weekend-ul 16-17  Mai e dedicat benzilor desenate! Iulius Mall gazduieste pentru al doilea an consecutiv Iasi ComicsFest, evenimentul care prezinta publicului iesean cele mai noi aparitii din lumea benzilor desenate romanesti.

In cele 2 zile vizitatorii pot urmari in expozitie lucrarile a peste 30 de autori, pot participa la ateliere si discutii despre benzi desenate, pot poza pentru caricaturi sau pot sa testeze boargame-uri; vor avea loc sesiuni de live drawing si proiectii de benzi desenate iar cei mici isi pot face poze cu supereroii preferati.

Sambata la ora 15:00 se vor lansa cele mai noi publicatii: Abatia, The Walking Dead, Terapie de Basm, Revista Comics si albumele “Castelul din Carpati”, “Povesti”, “Profetia Urbana”, “Zobb” si altele.

Autori participanti: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Ionut Popescu, Robert Obert, Valentin Sava. Invitati speciali din Iasi: Bogdan Kelaru, Adrian Serghie.

Marker cu vopsea pe baza de apa care se poate utiliza pe orice tip de suprafata ( hârtie, carton, calc, plastilina, lut, ceara, piatra, ceramica, portelan, piele, lemn, metal, textile, vinil, sticla….)

Are efect permanent pe suprafete poroase si nepermanent pe suprafete lucioase ( pentru a se pastra efectul dupa aplicare pe suprafete se poate face un tratament de fixare)

Culori vii, opace cu un grad mare de acoperire. Nu penetreaza hârtia si permite trasarea unor linii sau contururi clare, precise. Dupa uscare culorile se suprapun fara sa se amestece. Vopseaua continuta  nu este toxica,  nu contine acid, este  inodora, rezistenta la lumina, nu contine xilen si plumb

Desenele realizate  cu Posca pot fi vizualizate 3D

Markerele sunt testate  pe 55 de suprafete  (rezultate pe www.posca.com/ro) si sunt perfecte pentru desen, graffiti, surferi si skateri pentru decorarea placilor de surf si skateboard-uri, scrapbooking , lucrari de arhitectura.

2018-07-29T18:56:55+00:00