/Cumparaturi in volum mare
Cumparaturi in volum mare 2018-07-28T15:52:36+00:00

Comenzi en-gros, in volum mare

  • Pret de producator, negociabil in functie de volum

  • Import si stoc propriu de produse

  • Asistenta tehnica in stabilirea detaliilor comenzii

Acum poti face comenzi in volum mare folosind sistemul de comanda atasat magazinului nostru de papetarie. Pixurile sunt import si stoc propriu, iar toate sunt testate din punct de vedere tehnic si calitativ inainte de a fi prezentate clientilor. Suntem una dintre putinele firme care lucreaza cu stoc intern, de aceea putem asigura un volum impresionant pentru oricare dintre produsele prezentate pe site.

Tot ce trebuie pentru a comanda este sa alegeti produsele dorite, sa alegi specificatiile dorite (nr. de bucati si daca doriti sau nu personalizarea acestora) iar apoi sa completati formularul de comanda online cu informatiile necesare.

Un operator va lua legatura imediat cu dvs. pentru a finaliza comanda si petru a stabili detaliile finale pentru comada dvs., modul de plata si data de ridicare a comenzii. Preturile pot fi negociate in functie de volum si specificatii/personalizare.

Pentru mai multe informatii referitoare la oferta de pret sau stocul dorit va rugam sa ne contactati la adresa de mail vanzari@stef.ro