/Pixuri personalizate Iasi – personalizare stilouri, pixuri iasi
Pixuri personalizate Iasi – personalizare stilouri, pixuri iasi 2018-07-28T15:45:58+00:00

Pixuri personalizate Iasi

Puteti alege sa personalizati produsele comandate, alegand din pagina individuala a produsului daca doriti sau nu includerea personalizare, detaliile personalizarii (model grafic, tip de personalizare, etc.) fiind apoi stabilite telefonic sau personal.

Echipamentele digitale folosite in personalizarea pixurilor sunt de ultima generatie, oferind o calitate superioara produsului final.  Culorile sunt vii in timp ce textele se vad foarte clar datorita rezolutiei mare de imprimare. Nu exista nici o limita privind modelul folosit la personalizare, putandu-se tipari texte si imagini.

Personalizare pixurilor se poate realiza si folosing ca suport pixul clientului. In cazul in care nu gasiti pixul dorit pe site sau aveti deja achitzitionate pixurile din alta sursa, le puteti aduce sau trimite pentru personalizare la sediul nostru, iar personalizarea se va face rapid si la cea mai buna calitate.

Indiferent de model, culoare sau material, pixurile personalizate sunt reprezentantii permanenti ai companiei tale pe birourile clientilor sau partenerilor tai. Aceste materiale promotionale iti poarta sigla, adresa web sau numarul de telefon, putand fi o carte de vizita estetica si functionala pentru compania ta, sau chiar o amintire placuta a evenimentului pe care il organizezi.