Incarcari Cartuse 2018-09-11T17:52:48+00:00

Incarcari cartuse

Va oferim servicii profesionale de reincarcare cartuse inkjet si laser, pentru echipamente de printare Canon, Hewlett Packard, Epson, Lexmark, Xerox, Brother si Samsung. Oferta de consumabile acopera toata gama de cartuse cerneala si tonere laser, avand posibiliatea de a se alege pe orice criteriu consumabile originale, compatibile, refill kit-uri sau optiunea de a se reincarca un cartus de cerneala sau laser cu cerneala si respectiv toner caracteristice fiecarui tip de imprimanta jet, imprimanta laser sau copiator laser.

Reincarcarea cartuselor pentru imprimantele cu jet de cerneala negra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute. Reumplerea consumabilelor pentru imprimantele si copiatoarele laser se face in maxim 30 minute, in functie de tipul echipamentului. Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24-48 ore. Se poate opta si pentru reconditionarea consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare, inlocuindu-se principalele componente care prezinta uzura (cilindrii, lamele de stergere, pinioane) si scad calitatea imprimarii.

Experienta = calitate si siguranta

Incarcarea unui cartus laser color este o operatiune foarte delicata fapt pentru care nu oricine poate sa o faca. Experienta pe care o avem in domeniu impreuna cu specialistii nostri, ne permit sa facem aceste operatiuni in deplina siguranta, asfel ca dumneavoastra sa beneficiati in continuare de listarea color, dar la un pret mult mai accesibil.