Firma STEF a fost infiintata in anul 1991, avand pana in prezent o activitate continua, acumuland experienţe constructive in diverse domenii de activitate. De la infiintare si pana in prezent, activitatile de baza ale firmei noastre se extind la nivelul unei game variate de servicii, astfel incat in prezent actionam in urmatoarele domenii:

Stef CopyCenter

Avem 11 centre de copiere, deschise in zonele de interes ale Iasului, majoritatea centrelor fiind centre de copiere universitare ce se adreseaza, in principal, studentilor si cadrelor didactice. Aici clientii beneficiaza de serviciile angajatilor nostri, adevarati profesionisti, sustinuti de dotarile tehnice de ultima generatie, in care am investit constant, pentru a face fata oricaror exigente.

Stef CopyCenter&Papetarie

Anul acesta am dezvoltat un nou concept prin care le punem la dispozitie clientilor nostri o gama larga de servicii, dar cu un efort minim. Vorbim despre magazinul Stef CopyCenter&Papetarie, situat in Iulius Mall. Aceasta noua locatie imbina atat activitatea de copiere, cat si vanzarea de papetarie ce se desfasoara, pentru prima oara in Iasi, in regim de autoservire.

Tipografie digitala

Înfiintarea tipografiei digitale deriva din nevoile pietei si cerintele clientilor. Acest punct de lucru incorporeaza tehnologie de tipar si post-tipar de ultima ora ce permite clientilor tiparirea rapida si de calitate a materialelor de informare si a celor publicitare.

Editura

In urma cu 12 ani ne-am hotarat sa venim in intampinarea autorilor cu editarea si tiparirea lucrarilor intr-un spectru larg de domenii reunite in sase colectii. Astfel, autorii au posibilitatea de a-si exprima si imprima ideile la cele mai mici preturi si in cel mai profesionist mod. De asemenea, va punem la dispozitie servicii de consiliere editoriala din partea referentilor editurii.

Inchirierea de echipamente

printare | scanare | copiere

Aceasta activitate implica oferirea de servicii de intretinere de inalta calitate pentru echipamentele inchiriate (Konica-Minolta si OCE) cu timpi minimi de raspuns si interventie, urmarind in permanenta, impreuna cu clientul,  optimizarea serviciilor si reducerea costurilor. Ca urmare a succesului acestei activitati, in ultimul an am reusit sa o extindem si pentru companii straine care opereaza in Republica Moldova.

Vanzarea de copiatoare second hand

Firma Stef a ajuns sa fie recent cel mai mare vanzator de asemenea utilaje din regiunea Moldovei, aceasta activitate fiind cunoscuta in toata tara. Noi le punem la dispozitie clientilor aparate performante si specializate pe nevoile acestora.