Firma STEF a fost înființată în anul 1991, având până în prezent o activitate continuă, acumulând experienţe constructive în diverse domenii de activitate. De la înființare și până în prezent, activitățile de bază ale firmei noastre se extind la nivelul unei game variate de servicii, astfel încât în prezent acționăm în următoarele domenii:

Stef CopyCenter

Avem 11 centre de copiere, deschise în zonele de interes ale Iasului, majoritatea centrelor fiind centre de copiere universitare ce se adreseaza, in principal, studentilor și cadrelor didactice. Aici clientii beneficiaza de serviciile angajaților nostri, adevarați profesionisti, susținuti de dotarile tehnice de ultima generatie, în care am investit constant, pentru a face față oricaror exigențe.

Stef CopyCenter&Papetărie

Anul acesta am dezvoltat un nou concept prin care le punem la dispoziție clienților noștri o gamă largă de servicii, dar cu un efort minim. Vorbim despre magazinul Stef CopyCenter&Papetărie, situat în Iulius Mall. Această nouă locație îmbină atât activitatea de copiere, cât si vânzarea de papetărie ce se desfășoară, pentru prima oară în Iași, în regim de autoservire.

Tipografie digitala

Înfiintarea tipografiei digitale deriva din nevoile pietei și cerintele clienților. Acest punct de lucru incorporează tehnologie de tipar si post-tipar de ultima ora ce permite clientilor tipărirea rapida și de calitate a materialelor de informare și a celor publicitare.

Editura

In urma cu 12 ani ne-am hotarat sa venim in intampinarea autorilor cu editarea si tiparirea lucrarilor într-un spectru larg de domenii reunite în șase colecții. Astfel, autorii au posibilitatea de a-si exprima si imprima ideile la cele mai mici preturi și in cel mai profesionist mod. De asemenea, va punem la dispozitie servicii de consiliere editoriala din partea referentilor editurii.

Inchirierea de echipamente

printare | scanare | copiere

Aceasta activitate implica oferirea de servicii de intretinere de inalta calitate pentru echipamentele inchiriate (Konica-Minolta și OCE) cu timpi minimi de raspuns și interventie, urmarind în permanenta, impreuna cu clientul,  optimizarea serviciilor și reducerea costurilor. Ca urmare a succesului acestei activitati, in ultimul an am reușit să o extindem și pentru companii straine care opereaza în Republica Moldova.

Vanzarea de copiatoare second hand

Firma Stef a ajuns sa fie recent cel mai mare vanzator de asemenea utilaje din regiunea Moldovei, aceasta activitate fiind cunoscuta în toata tara. Noi le punem la dispozitie clientilor aparate performante si specializate pe nevoile acestora.