Sectiunea Noutati2020-05-20T06:39:40+03:00

[metaslider id=3203]

Articole si Noutati

Afla despre cele mai noi oferte si evenimente ale noastre!

Inca de la infiintare, din 1991, si pana in prezent, activitatile de baza ale noastre au fost si raman prestarile de servicii de tipar digital, precum si distributia de produse de birotica si papetarie. In acest scop, folosim experientele acumulate si probate de-a lungul timpului, fiind astfel motivati sa continuam ceea ce am inceput acum 27 de ani. Te asteptam in oricare dintre cele trei magazine de birotica si papetarie, unde vei gasi mii de produse de calitate, la cele mai bune preturi, fie ca e vorba de pregatirea pentru scoala, facultate, sau dotarea biroului si a spatiului de lucru.

In cadrul magazinelor poti beneficia de asemenea si de o gama variata de servicii copycenter, de la listarea de documente si proiecte, pana la tehnoredactare sau scanare formate mari. De-a lungul timpului am venit in intampinarea clientilor nostri cu un set de promotii si oferte realizate in functie de necesitatile si cerintele acestora, fie ca a fost vorba de promotii orientate catre elevi sau stundeti, cum ar fi chiar promotia recurenta intitulata “Pachetul Studentului”. De aceea am creat aceasta sectiune in cadrul site-ului, pentru a-ti oferi intotdeauna informatii cu privire la cele mai recente evenimente sau promotii din cadrul lantului de magazine si centre Stef Iasi.

Promotia de Primavara

februarie 19th, 2020|

Vino acum in magazinele Stef Iasi, si profita de cea mai avantajoasa promotie a primaverii: cumpara orice produse din categoria cadouri si produse de lux, in valoare de cel putin 100 de lei, si primesti automat un voucher cu un discount de 10%

Pachetul Elevului 2019

august 28th, 2019|

In aceasta toamna Stef Iasi vine in sprijinul elevilor cu o super promotie: cumpara in valoare de 80 lei din oricare dintre centrele noastre participante la promotie ...

Atelier de Creatie – Concurs de Colorat si Desenat

august 27th, 2018|

In cadrul Targului de Rechizite Iasi, in perioada 25 August - 16 Septembrie, te asteptam în fiecare weekend la Concursul de Colorat și Desenat pentru cei mici (5 ani +), cu zeci de premii si surprize!

Targul de Rechizite Iasi

august 25th, 2018|

Te asteptam cu drag in perioada 25 August - 16 Septembrie, la Targul de Rechizite Iasi, desfasurat la etajul 1 al Iulius Mall, pentru a-ti completa toata lista de rechizite si articole pentru scoala, rapid, simplu, calitativ si la preturi excelente.