Pachetul Elevului

Cadou la cumparaturi de minim 50 lei

In aceasta toamna Stef Iasi vine in sprijinul elevilor cu o super promotie: cumpara in valoare de 50 lei din oricare dintre centrele noastre participante la promotie, iar noi te rasplatim oferindu-ti CADOU un pachet promotional de rechizite, special compus pentru elevi, ce contine:

  • Caiet scolar, format A5

  • Marker scolar, diferite culori

  • Set post-it notes

  • Pix de culoare albastra/neagra

Vino acum in centrele noastre si pregateste-te pentru noul an scolar! Promotia se desfasoara pana pe 1 Octombrie si este valabila pentru cumparaturi facute in cadul magazinelor noastre fizice

Pentru a beneficia de oferta trebuie ca valoare produselor si serviciilor cumparate pe un singur bon fiscal sa insumeze 50 lei. Exceptie de la promotie fac urmatoarele produse: tigari, bauturi racoritoare, produse alimentare.

Detalii Promotie

Detalii despre desfasurarea promotiei

Promotia se aplica in toate magazinele fizice cu autoservire din cadrul lantului de magazine Stef din Iasi (Copou Academie, Iulius Mall, Piata Unirii, Sf. Lazar, UMF). Promotia nu se aplica pentru cumparaturile realizate in Centrul Stef Dancu.

Promotia este valabila incepand cu 1 septembrie, pana pe 1 octombrie 2021, in limita stocurilor disponibile

La momentul achitarii cumparaturii, alaturi de bonul fiscal, primesti si pachetul promotional, totul pe loc in magazin

Promotia se aplica numai pentru cumparaturile realizate in cadrul magazinelor fizice Stef. Cumparaturile trebuie sa fie realizate si trecute pe un singur bon fiscal, o singura tranzactie, realizata intr-un singur moment. Promotia nu se aplica pentru cumparaturi cumulate (mai multe bonuri fiscale).

Promotia se aplica pentru cumpararea de produse de papetarie, birotica, fine art, rechizite scolare si alte produse fizice. De asemena, este inclusa si gama completa de servicii copycenter, cum ar fi de exemplu listarea, copierea, tehnoredactarea, laminarea, etc.

Produsele excluse din cadrul promotiei, si care nu se iau in considerare la valoarea totala a cumparaturii, sunt tigarile, bauturile racoritoare si produsele alimentare.