Pliante Iasi – pret/dimensiuni pliante A4, A3

Pliante Iasi pret si specificatii

Dimensiuni pliante A3, A4

Tipuri pliante Iasi:

  • pliante A4 – tip simplu

  • pliante A4 – tip infasurat/fereastra

  • pliante A3 – tip simplu

  • Pliante A4 – tip infasurat/fareastra

Daca ai nevoie de un mod de promovare simplu, elegant si eficient, iti recomandam comandarea unui set de pliante Iasi, care sa iti permita atat sa comunici un mesaj complet, cat si sa ajungi la un numar mare de potentiali clienti. Din punct de vedere tehnic, pliantul reprezinta un tipar de mici dimensiuni, de obicei imprimat pe ambele parti, cu sau fara indoitura.

Vino la Tipografia Stef Iasi unde vei putea alege dintre cele mai variate modele de hârtie suport, culori si forme pentru setul de pliante Iasi care te va ajuta sa duci informatiile pe care vrei sa le promovezi chiar sub ochii publicului tinta. Mai jos puteti accesa oferta noastra, in functie de formatul de pliant care se potriveste cel mai bine cerintelor firmei dumneavoastra.

Pliante Iasi – A4 – tip simplu (I)

Comandarea unui set de pliante A4 de tip simplu realizate de Tipografia Stef Iasi e o alegere potrivita deoarece acestea prezinta costuri reduse și sunt și eficiente în promovarea firmei, ajungand în contact direct cu clientul. De asemenea, datorita spatiului de printare, permit plasarea atat a unor elemente grafice complexe, cat si a unei cantitati relativ insemnate de continut, fie ca vorbim despre imagini sau text simplu.

Din punct de vedere tehnic, formatul  pentru pliante Iasi are urmatoarele dimensiuni: 148.5 x 210 mm (inchis) si 297×210 mm (deschis). Printarea e color (policromie) si e realizata față/verso, pe diferite tipuri material, finisare, 1 big

Pliante Iasi – A4 – tip infasurat/fereastra (II)

Pentru obtinerea unui plus de imagine recomandam folosirea pliantelor A4 de tip infasurat/fereastra, acestea reusind atat sa comunice o cantitate mai mare de continut, cat si sa permita folosirea unor elemente grafice mai elaborate. De aceea, din punct de vedere al promovarii, realizarea si  distribuirea unui set de pliante Iasi de format A4, tip fereastra, este o metoda eficienta, prin care clientii actuali si cei potentiali pot fi informati despre viitoare sau actuale produse si servicii, promotii, oferte speciale sau evenimente.

Dimensiunile pentru pliantele de tip fereastra sunt: 210 x 99 mm (inchis) si 297×210 mm (deschis). In ceea ce priveste tipul de printare, acestea sunt realizate prin printare color (policromie) față/verso, folosind diferite tipuri  de hartie si suport carton, in functie de comanda, finisare 2 big-uri.

PLIANT A4 INFASURAT/FEREASTRA( 1/3 A4)

Pret pliante A4- RON, cu TVA

1 –300 buc

>300 buc

 Hartie 80 g/mp0,970,86
 Hartie 90 g/mp1,251,05
Carton 150 g/mp1,401,15

Pliante Iasi – A3 – tip simplu (I)

Orice sediu de firma sau punct de legatura cu potentiali clientul trebuie sa fie “dotat” cu un numar suficient de pliante Iasi, pentru a fi inmanate oricarei persoane care intra pe usa. Chiar daca informatiile ce sunt comunicate sunt sau nu tinute minte, un pliant ramane mereu la dispozitia sa, fie ca e pentru reamintirea unor beneficii importante, sau doar pentru datele de contact ale firmei. Iar pentru informatii mai detaliate, va recomandam folosirea unui set de pliante Iasi de format A3, ce poate ingloba cu usurinta atat text cat si imagini, testimoniale, date de referinta, datorita dimensiunilor sale: 297 x 140 mm (inchis) si 297×420 mm (deschis). printarea color față/verso e realizata pe diferite tipuri de suport hartie sau carton, cu finisare 2 big-uri.

Pliante Iasi – A3 – tip infasurat/fereastra (II)

Pentru a fi de succes, un set de pliante Iasi trebuie realizat in asa fel incat sa determine potentialul client sa citeasca toata informatia prezenta, asadar trebuie sa contina detalii precum date despre firma, informatii despre produse – imagini, mod de realizare, caracteristici, pret, cat si marturii ale unor clienti multumiti. De aceea, solutia cea mai buna prin care puteti ingloba un set cat mai variat de informatii si subiecte este folosirea unor pliante A3 de tip infasurat sau fereastra. Dimensiunile sunt de 297 x 210 mm inchis si 297×420 mm deschis, print policromie față/verso cu finisare: 1 big

PLIANT A3 INFASURAT/FEREASTRA (1/3 A3)

Pret – RON, cu TVA

1 – 300 buc

>300 buc

 Hartie 80 g/mp1,951,75
 Hartie 90 g/mp2,302,05
Carton 150 g/mp22,752,30

Mentiuni

Grafica nu este inclusa in pret

Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA

Pentru alte produse decat cele specificate mai sus va rugam solicitati oferta de pret

Pliante Iasi – Alte formate

Pentru oferta noastra de pret va rugam sa consultati tabelele de mai sus cu dimensiunile standard pentru pliante ( A4, A3) iar pentru un pliant cu dimensiuni atipice va rugam sa solicitati o oferta de pret.

Dimensiuni atipice pentru pliante:

  • Pliant A4+ ,1big
  • Pliant  A4+  , 2big
  • Pliant  A3+  , 1big
  • Pliant  A3+ ,  2big
  • A5 – 1big