Publicare carte

Editura Stef, ofera servicii de publicare carte, oferind soluţii ce tin cont atat de posibilităţile tehnice, bugetul şi de nevoia de recunoaştere a autorilor. Edităm, redactam şi tipărim cărţi fara a impune un tiraj anume, asadar serviciile noastre de pubicare carte se aplica chiar şi în cazul tiparirii lucrarii intr-un singur exemplar.

Punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. De asemena, in cadrul serviciilor de publicare si tiparire se numara si realizarea copertei lucrarii sau eliberarea de cod ISBN si descriere CIP, cele din urma fiind oferite gratuit la publicarea cartii in cadrul editurii noastre.

Calcuator tipar carte
Servicii editoriale disponibile
publicare carte iasi; editura; publicare carte; lansare carte iasi; publicare carte iasi; autori; publicare carte
Contacteaza-ne pentru detalii

Publicare carte; Servicii Incluse

In ceea ce priveste serviciul de publicare carte, Editura Stef pune la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite.  Acestea vin in completarea pachetului de Servicii Editoriale, ce tin de structura si continutul cartii.

In structurarea ofertei noastre am avut in vedere acoperirea a cat mai multe necesitati care pot aparea in momentul tiparirii, operatiunea de publicare carte fiind in definitiv un punctul final, de destinatie. In acest sens, am inclus in gama de servicii de publicare si realizarea copertei lucrarii, machetarea si realizarea formatului final pdf, cat si recenzia lucrarii.

  • ISBN și descriere CIP (gratuit)
  • Design de copertă
  • Machetarea si Realizare PDF
  • Bunul de tipar
  • Recenzie carte
  • Tiparirea in tirajul stabilit

• Design de copertă

Tot de serviciul de publicare carte ține și machetarea copertelor şi dispunerea informaţiilor pe copertă. O copertă realizată de un profesionist atrage privirile cititorului, îl determină să o cumpere și să o răsfoiască. Prima impresie contează, aşadar este important felul în care sunt dispuse pe coperte titlul cărții, subtitlul, numele autorului, anul etc.

Dacă nu reușiți să realizați o copertă conform standardelor de publicare carte, puteți apela la serviciile echipei noastre care se va ocupa de realizarea copertei, astfel încât să aveți parte de un design profesionist care să vă diferenţieze cartea în librării şi să atragă atenţia cititorului asupra ei.

Pentru realizarea coperţii se apelează la un grafician specializat în astfel de operaţiuni efectuate pe computer. Coperta va fi finalizată după avizarea ei de către redactor.

• Machetarea si Realizare PDF

Un pas important in procesul de publicare carte este verificarea şi pregătirea documentelor pentru tipar; După că a discutat în prealabil cu autorul, redactorul, împreună cu un specialist în aranjarea în pagină, numit machetator, stabilesc cum va arăta cartea în formatul final: ce dimensiuni va avea, aspectul literelor textului, aspectul titlurilor capitolelor, prezența imaginilor, aranjarea graficelor, distribuţia pe fiecare pagină a textului etc.

• Bun de tipar

In cadrul pregatirii bunului de tipar, textul este printat din nou şi verificat acum atât de redactor, cât şi de autor. Sunt identificate ultimele erori sau modificări necesare, iar printul astfel corectat este retransmis tehnoredactorului pentru a le introduce în formatul on-line al cărții. Textul astfel finalizat aşteaptă acceptul autorului și predarea la tipografie.

• Recenzie carte

Recenzia înseamnă prezentare succintă, la apariţie, a unei opere literare sau ştiinţifice, cu comentarii şi aprecieri critice. O recenzie realizată de un profesionist devine un instrument util, care permite apropierea, contactul şi cunoşterea dintre cititor şi carte.

Editura poate intermedia relaţia cu referenţii ştiinţifici sau poate asigura efectuarea de recenzii, prefaţări, postfaţări, prezentări, lansări de carte.