Publicare carte

Editura Stef, ofera servicii de publicare carte, oferind soluţii ce tin cont atat de posibilitaţile tehnice, bugetul şi de nevoia de recunoaştere a autorilor. Editam, redactam şi tiparim carţi fara a impune un tiraj anume, asadar serviciile noastre de pubicare carte se aplica chiar şi in cazul tiparirii lucrarii intr-un singur exemplar.

Punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. De asemena, in cadrul serviciilor de publicare si tiparire se numara si realizarea copertei lucrarii sau eliberarea de cod ISBN si descriere CIP, cele din urma fiind oferite gratuit la publicarea cartii in cadrul editurii noastre.

Calcuator tipar carte
Servicii editoriale disponibile
publicare carte iasi; editura; publicare carte; lansare carte iasi; publicare carte iasi; autori; publicare carte
Contacteaza-ne pentru detalii

Publicare carte; Servicii Incluse

In ceea ce priveste serviciul de publicare carte, Editura Stef pune la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite.  Acestea vin in completarea pachetului de Servicii Editoriale, ce tin de structura si continutul cartii.

In structurarea ofertei noastre am avut in vedere acoperirea a cat mai multe necesitati care pot aparea in momentul tiparirii, operatiunea de publicare carte fiind in definitiv un punctul final, de destinatie. In acest sens, am inclus in gama de servicii de publicare si realizarea copertei lucrarii, machetarea si realizarea formatului final pdf, cat si recenzia lucrarii.

  • ISBN si descriere CIP (gratuit)
  • Design de coperta
  • Machetarea si Realizare PDF
  • Bunul de tipar
  • Recenzie carte
  • Tiparirea in tirajul stabilit

• Design de coperta

Tot de serviciul de publicare carte tine si machetarea copertelor şi dispunerea informaţiilor pe coperta. O coperta realizata de un profesionist atrage privirile cititorului, il determina sa o cumpere si sa o rasfoiasca. Prima impresie conteaza, aşadar este important felul in care sunt dispuse pe coperte titlul cartii, subtitlul, numele autorului, anul etc.

Daca nu reusiti sa realizati o coperta conform standardelor de publicare carte, puteti apela la serviciile echipei noastre care se va ocupa de realizarea copertei, astfel incat sa aveti parte de un design profesionist care sa va diferenţieze cartea in librarii şi sa atraga atenţia cititorului asupra ei.

Pentru realizarea coperţii se apeleaza la un grafician specializat in astfel de operaţiuni efectuate pe computer. Coperta va fi finalizata dupa avizarea ei de catre redactor.

• Machetarea si Realizare PDF

Un pas important in procesul de publicare carte este verificarea şi pregatirea documentelor pentru tipar; Dupa ca a discutat in prealabil cu autorul, redactorul, impreuna cu un specialist in aranjarea in pagina, numit machetator, stabilesc cum va arata cartea in formatul final: ce dimensiuni va avea, aspectul literelor textului, aspectul titlurilor capitolelor, prezenta imaginilor, aranjarea graficelor, distribuţia pe fiecare pagina a textului etc.

• Bun de tipar

In cadrul pregatirii bunului de tipar, textul este printat din nou şi verificat acum atat de redactor, cat şi de autor. Sunt identificate ultimele erori sau modificari necesare, iar printul astfel corectat este retransmis tehnoredactorului pentru a le introduce in formatul on-line al cartii. Textul astfel finalizat aşteapta acceptul autorului si predarea la tipografie.

• Recenzie carte

Recenzia inseamna prezentare succinta, la apariţie, a unei opere literare sau ştiinţifice, cu comentarii şi aprecieri critice. O recenzie realizata de un profesionist devine un instrument util, care permite apropierea, contactul şi cunoşterea dintre cititor şi carte.

Editura poate intermedia relaţia cu referenţii ştiinţifici sau poate asigura efectuarea de recenzii, prefaţari, postfaţari, prezentari, lansari de carte.