Tablouri Canvas

Tablouri canvas, pe diferite dimensiuni si formate

Alege Modelul
Taboul Personalizat

Tablouri Canvas

Modele de tablou canvas portret sau landscape

Un tablou canvas ales corect iti lumineaza incaperea cum nici un afis nu o poate face. Panza canvas este groasa incat niciodata nu se va rupe sau indoi ca hartia. Culorile vibrante si textura canvasului dau viata si importanta tablourilor precum o fac si cele clasice. De aceea este mediul perfect pentru a adauga inspiratie in fiecare zi din viata ta. Avem cerinte stricte privind calitatea pentru fiecare tablou canvas pe care il livram, asa ca fii sigur ca vei primi tabloul respectand toate standardele noastre:

Alege un tabloul canvas si decoreaza-ti incaperea cu o imagine superba, moderna si expresiva, realizata pe panza de bumbac de calitate inalta si rezistenta. Tabloul este prelucrat manual, si verificat cu atentie inainte de livrare, pentru a garanta calitatea lucrarii.

Tablou Personalizat

Descopera Magazinul Online

Fotografia ta transformata in cea mai frumoasa amintire gata de pus pe perete! Pastram detaliile fotografiei si lucram cu grija, astfel incat tu sa te bucuri de un tablou canvas personalizat de cea mai buna calitate, gata de pus oriunde in casa!

Tablou Personalizat

Imprimare Premium

Imprimam folosind tehnologie de ultima generatie HP Latex, cu cerneala de calitate inalta si o rezolutie maxima de imprimare, pentru claritate si definire sporita.

Panza de Bumbac

Folosim panza de calitate inalta din bumbac, rezistenta, durabila, ce işi pastreaza in timp proprietatile, oferind tabloului o culoare bogata si o textura impresionanta

Prelucrate Manual

Montajul este facut manual, pe un cadru (sasiu) de lemn solid, taiat cu exactitate pe dimensiunile alese. Panza este atasata de cadru intr-un mod durabil, ce previne deteriorarea in timp

Verificate in detaliu

Detaliile conteaza, de aceea tratam fiecare tablou cu grija. Toate lucrarile sunt verificat cu atentie inainte de livrare privind imprimarea si modul de prinderea, pentru a garanta calitatea lucrarii

Tablouri Canvas

Cele mai apreciate modele de tablouri canvas

Vezi Toate Tablourile

Tablou Personalizat

folosind fotografiile tale preferate

Fotografia ta transformata in cea mai frumoasa amintire gata de pus pe perete! Pastram detaliile fotografiei si lucram cu grija, astfel incat tu sa te bucuri de un tablou canvas personalizat de cea mai buna calitate, gata de pus oriunde in casa!Fotografia ta transformata in cea mai frumoasa amintire gata de pus pe perete! Pastram detaliile fotografiei si lucram cu grija, astfel incat tu sa te bucuri de un tablou canvas personalizat de cea mai buna calitate, gata de pus oriunde in casa!

Tablou Personalizat