Carti de vizita Iasi – modele si preturi

Print carti de vizita Iasi:

  • o singura fata sau fata-verso

  • printare color sau alb-negru

Preturi, dimentiuni si modele carti de vizita Iasi

Un set de carti de vizita Iasi reprezinta o alegere optima pentru orice firma ce doreste sa se promoveze, indiferent de buget de care dispune. A avea mereu la tine un set de carti de vizita Iasi este unul dintre cele mai importante obiceiuri in afaceri. Cartile de vizita au de regula un cost de productie mic, dimensiuni reduse, si contribuie la stabilirea primei impresii fata de un potential client. Mai mult chiar, daca setul de carti de vizita Iasi are un model original, ce reprezinta firma ta, e cu atat mai bine. Insa pe langa toate astea, cartile de vizita trebuie sa fie printate calitativ, pentru a face cu adevarat o impresie exceptionala. De aceea Stef Iasi iti ofera cea mai eficienta si calitativa metoda de printare pentru carti de vizita Iasi, pentru a te ajuta sa pui in valoare imaginea firmei in ochii potentialilor clienti.

Orice model de carti de vizita ai alege, acesta de regula ar trebui sa contina urmatoarele informatii: logo-ul companiei si eventual sloganul acesteia, datele de contact (adresa postala, telefon, fax, e-mail, website), numele,prenumele si funtia oupata in cadrul companiei.

Daca la inceputul utilizarii lor, cartile de vizita erau folosite doar de aristocratie, aveau o destinatie clara si trebuiau folosite respectand riguros unele formalitati, progresul tehnologic a facut ca aceste carti de vizita sa fie folosite la o  scara mult mai mare, de catre toate categoriile de oameni de afaceri. Cartile de vizita au devenit un accesoriu indispensabil in afaceri, care reprezinta, in acelasi timp, atat compania cat si pe tine ca profesionist.

Carti de vizita Iasi – print color o fata

Daca esti interesat de un set de carti de vizita care sa fie eficiente, atat din punctul de vedere al informatiei cat si al costurilor, si care sa transmita, pe scurt datele esentiale, intr-un mod succint si direct, iti recomandam un set de carti de vizita printate color, pe o singura fata. Pune in evidenta esentialul, completand fie cu un model simplu de font, pentru un aspect clasic, fie folosind o grafica mai complexa, pentru un aspect modern si direct. Orice model sau tip de carton ai alege, fii convins ca vei face o prima impresie buna.

Material
Carti de vizita – Carton 300 g/mp.
Carti de vizita – Carton 350 g/mp
Carti de vizita – Carton special
Spre Contact tipografie

Carti de vizita Iasi – print color fata/verso

Daca vrei un set de carti de vizita cu personalitate si eleganta, care sa reprezinte intru totul identitatea firmei tale, iti sugeram varianta de carti de vizita printate color fata/verso. Posibilitatile de aranjament, de texturi si  de identitate grafica sunt nenumarate atunci cand optezi pentru varianta fata/verso. Iar un model original de carti de vizita poate fi pus in valoare printr-un print calitativ care va scoate in evidenta detaliile grafice.

Material
Carti de vizita – Carton 300 g/mp.
Carti de vizita – Carton 350 g/mp
Carti de vizita – Carton special
Spre Contact tipografie

Carti de vizita Iasi – finisaje

La fel ca orice alt material de promovare, detaliile fac diferenta. De aceea Stef Iasi iti ofera un set de finisaje care sa ofere un aspect cu adevarat profesional cartilor de vizita si care sa le adauge un plus de stil si rafinament. Compania ta merita sa fie promovata printr-un set de carti de vizita profesionale.

Laminare carti de vizita mat/lucios
Carte de vizita 300g/mp, printare fata, laminare fata/verso
Carte de vizita 300g/mp, printare fata/verso, laminare fata/verso
Carte de vizita 350g/mp, printare fata, laminare fata/verso
Carte de vizita 350g/mp, printare fata/verso, laminare fata/verso

Mentiuni

Preturile pentru carti e vizita sunt calculate pentru dimensiunea 9 cm x 5 cm

Grafica nu este inclusa in pret

Pentru alte produse decat cele specificate mai sus va rugam solicitati oferta de pret

Spre Contact tipografie