Mape de prezentare Iasi – pret/modele/dimensiuni

Pret mape de prezentare Iasi

Tipuri mape de prezentare cu buzunar atasat

Un set de mape de prezentare pot influenta substantial imaginea firmei  tale in ochii clientilor sau a prospectilor. Modul in care e prezentata oferta conteaza extrem de mult in perceptia pe care o va avea partenerul de negoiere, sau potentialul client. De aceea, pentru a transmite informatiile dorite, intr-un mod prefesional va recomandam comandarea unui numar de mape de prezentare Iasi, realizate si printate de catre Tipografia Stef Iasi.   Cu ajutorul unui design original si sugestiv, si a unui print de calitate superioara, Tipografia Stef va poateoferi cu incredere un set de mape de prezentare care sa puna in valoare oferta, documentele de prezentare sau contractele ce urmeaza a fi prezentate..

De cele mai multe ori, un model standard de mape de prezentare Iasi contine informatii si detalii esentiale, cum sunt: numele si logo-ul companiei, sloganul acesteia sau mesajul principal, si datele de contact ale persoanei sau al reprezentantului, impreuna cu functia ocupata in cadrul firmei. Acestea din urma pot fi trecute pe o carte de vizita, plasata in buzunarul atasat al mapei. Insa orice model de mapa de prezentare trebuie sa contina, pe fata sau pe verso, datele de contact principale ale companiei: , adresa, telefon, e-mail si website.

Mape de prezentare Iasi – print color, o fata

  • Model mapa cu buzunar atasat

De cele mai multe ori, in cadrul intalnirilor de afaceri e considerata o practica foarte buna sa lasi clientilor sau prospectilor o mapa de prezentare, preferabil una cu buzunar atasat (ideal pentru carti de vizita, contracte sau orice alt tip de documente). Indiferent de concluzia intalnirii, mapa de prezentare Iasi va ramane in posesia potentialului (sau actualului) client,iar odata cu ea ramanand si prezentarea detaliata a  serviciilor sau produselor companiei  dumneavoastra,programarile pentru evenimente, sau ofertele promotionale de pe parcursul lunii respective, alaturi de datele de contact sau cumparare.

Aceste aspecte fac din setul de mape de prezentare Iasi un avantaj in ceea ce privenste operatiunile de promovare cat si de vanzare. Iar mapa de prezentare cu buzunat, print color o fata, poate indeplini cu usurinta toate aceste asteptari, suportul de printare fiind carton de 300 g/mp,1 big

Mape de prezentare Iasi – print color fata/verso

  • Model mapa cu buzunar atasat

daca doresti sa lasi o impresie cu adevarat profesionista in ochii viitoriilor clienti, un set de carti de vizita elegante trebuie acompaniat de o mapa de prezentare de acelasi nivel de calitate si eleganta. De aceea Tipografia Stef Iasi  iti recomanda comandarea unui numar de mape de prezentare Iasi cu buzunar atasat, marca Stef Iasi, care sa scoata in evidenta atat seriozitatea si profesionalismul, cat si identitatea companiei. Pentru un astfel de set de mape de prezentare Iasi printarea color se realizeaza fata/verso, pe suport de printare carton de 300 g/mp,1 big. Contacteaza-ne si primeste oferta personalizata, in functie de necesitatile companiei tale.

Detalii mapa
Suport 300g/mp , printare policromie fata, 1 big ,cu buzunar
Suport 300g/mp , printare policromie fata,laminare fata, 1 big, cu buzunar
Suport 300g/mp , printare policromie fata, 2 biguri, cu buzunar
Suport 300g/mp , printare policromie fata,laminare, 2 biguri, cu buzunar
Suport 300g/mp , printare policromie fata/verso,laminare fata, 2 biguri, cu buzunar
Spre Contact tipografie

Mape de prezentare iasi – finisaje

Pentru a da un plus de imagine recomandam realizarea unui set de finisaje pentru mapele de prezentare, in principal laminare mat sau lucios 25µ pentru una din fatele mapei, procedeu cu un cost redus de numai 0.60 lei/buc. De asemenea, fiecare big suplimentar se reprezinta o crestere a pretului cu 0.10 lei/buc.