Consiliere editorială si evaluare conținut

Dacă sunteți la prima experientă editorială, consilierea editorială și evaluarea conținutului cărtii vă va ajută foarte mult atât în procesul de publicare, cât și în modul de prezentare și structurare a conținutului, în așa fel încât rezultatul final să se ridice la gradul asteptărilor nu doar din punct de vedere editorial ci și din punctul de vedere al impactului asupra publicului.

În cadrul procesului de consiliere editorială și evaluare a conținutului cartea va fi verificată de un redactor de carte specializat, care va face observații de ordin gramatical, ortografic sau ortoepic privind formă și conținutul, oferindu-vă o perspectivă realistă asupra cărtii pe care doriți să o publicați și asupra etapelor pe care trebuie să le urmați pentru a obține un produs care să se bucure de un succes deplin.

consiliere editoriala; evaluare continut carte; consiliere editoriala iasi; editura iasi; evaluare continut carte iasi;
Contacteaza-ne pentru detalii

Consiliere editorială

De asemenea, serviciul de consiliere editorială include și prezentarea tuturor etapelor inlcuse în procesul de publicare, printre care se număra atât aspectele tehnice precum tehnoredactarea, paginarea, prelucrarea imaginilor, corectarea și introducerea diacriticelor, cât și aspectele ce țin de conținutul și structură lucrării,

În fond, toate aceste aprecieri și inbunatatiri sugerate în cadrul serviciului de consiliere editorială se vor observă în principal în produsul final, lucrarea tipărită. De aceea, printre subiectele abordate în cadrul serviciului de consiliere editorială se număra și aspecte privind modul de tipărire al lucrării, cum ar fi spre exemplu formatul ales pentru tipărirea cărtii, verificarea materialelor și realizarea documentului pdf în format final, realizarea bunului de tipar și recenzia lucrării.

Referenti consiliere editorială

Pentru a veni în sprijinul autorilor oferim și posibilitatea de evaluare a lucrării din punct de vedere tehnic sau științific de către referenții noștri din mediul academic. Aceștia se bucură de o notorietatea aparte, atât la nivel național cât și internațional, fiind personalități recunoscute și apreciate în domeniile de specialitate proprii.

Pentru mai multe informații privind referenții Editurii Stef puteți consulta tabelul de mai jos, sau puteți accesa pagină Referenti. Tabelul prezintă lista completă de referenți din mediul universitar și academic, universitatea și afilierea instituțională, cât și titlul științific sau didactic.

În ceea ce privește serviciul de consultanță editorială, referenții editurii pot aprecia lucrarea în trei moduri: peer-review, blînd peer-review și respectiv double blînd peer-review. Pentru mai multe informații privind serviciul de consiliere editorială și evaluare a contitului cărții va încurajăm să ne contactați.

consiliere editoriala; evaluare continut carte; consiliere editoriala iasi; evaluare continut carte iasi;