Consiliere editoriala si evaluare continut

Daca sunteti la prima experienta editoriala, consilierea editoriala si evaluarea continutului cartii va va ajuta foarte mult atat in procesul de publicare, cat si in modul de prezentare si structurare a continutului, in asa fel incat rezultatul final sa se ridice la gradul asteptarilor nu doar din punct de vedere editorial ci si din punctul de vedere al impactului asupra publicului.

În cadrul procesului de consiliere editoriala si evaluare a continutului cartea va fi verificata de un redactor de carte specializat, care va face observatii de ordin gramatical, ortografic sau ortoepic privind forma si continutul, oferindu-va o perspectiva realista asupra cartii pe care doriti sa o publicati si asupra etapelor pe care trebuie sa le urmati pentru a obtine un produs care sa se bucure de un succes deplin.

Contacteaza-ne pentru detalii

Consiliere editoriala

De asemenea, serviciul de consiliere editoriala include si prezentarea tuturor etapelor inlcuse in procesul de publicare, printre care se numara atat aspectele tehnice precum tehnoredactarea, paginarea, prelucrarea imaginilor, corectarea si introducerea diacriticelor, cat si aspectele ce tin de continutul si structura lucrarii,

În fond, toate aceste aprecieri si inbunatatiri sugerate in cadrul serviciului de consiliere editoriala se vor observa in principal in produsul final, lucrarea tiparita. De aceea, printre subiectele abordate in cadrul serviciului de consiliere editoriala se numara si aspecte privind modul de tiparire al lucrarii, cum ar fi spre exemplu formatul ales pentru tiparirea cartii, verificarea materialelor si realizarea documentului pdf in format final, realizarea bunului de tipar si recenzia lucrarii.

Referenti consiliere editoriala

Pentru a veni in sprijinul autorilor oferim si posibilitatea de evaluare a lucrarii din punct de vedere tehnic sau stiintific de catre referentii nostri din mediul academic. Acestia se bucura de o notorietatea aparte, atat la nivel national cat si international, fiind personalitati recunoscute si apreciate in domeniile de specialitate proprii.

Pentru mai multe informatii privind referentii Editurii Stef puteti consulta tabelul de mai jos, sau puteti accesa pagina Referenti. Tabelul prezinta lista completa de referenti din mediul universitar si academic, universitatea si afilierea institutionala, cat si titlul stiintific sau didactic.

În ceea ce priveste serviciul de consultanta editoriala, referentii editurii pot aprecia lucrarea in trei moduri: peer-review, blind peer-review si respectiv double blind peer-review. Pentru mai multe informatii privind serviciul de consiliere editoriala si evaluare a contitului cartii va incurajam sa ne contactati.