Servicii editoriale

Editura Stef asigură întreaga gama de servicii editoriale necesare publicării unei cărți: de la culegerea manuscriselor, tehnoredactare, corectură, editare, proiectarea şi realizarea copertei şi a altor elemente grafice, obținere cod ISBN și descriere CIP, până la tipărire şi expediere prin curier rapid, cu plata ramburs.

În funcţie de situaţia concretă a fiecărui caz, autorii sunt consiliaţi de către editorul sau redactorul şef al Editurii Stef asupra structurii lucrării, concepţiei grafice a copertei, aspectului final al lucrării şi al altor elemente importante în vederea publicării și tipăririi.

Contacteaza-ne pentru detalii
servicii editoriale; pret servicii editoriale iasi; servicii editoriale; servicii editura; servicii editoriale iasi;

Setul complet de servicii editoriale

Tiparire si Publicare Carte

Pe langa setul de servicii editoriale ce tin de structura si continutul cartii,  punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. De asemena, in cadrul serviciilor de publicare si tiparire se numara si Verificarea şi pregătirea documentelor pentru tipar,machetarea si realizarea bunului de tipar.

Suntem singura editură din Iaşi care nu impune o limită de tiraj, reusind sa tipărim cărţi chiar şi într-un singur exemplar, preţul tiparirii lucrarii ramanand acelasi. Printre gama extinsa de servicii editoriale si de publicare oferite clientilor nostri se numara si realizarea copertei lucrarii, la nivel profesionist. Este bine cunoscut faptul ca o copertă realizată de un profesionist atrage mai usor privirile cititorului, si îl determină să o răsfoiascăsă și chiar sa o cumpere. 

  • ISBN și descriere CIP
  • Design de copertă
  • Verificare şi pregătire pentru tipar
  • Bunul de tipar
  • Creaţie recenzie carte

Servicii editoriale Iasi

Oferind un sprijin real autorilor prin servicii editoriale

Editură Stef oferă un set de servicii editoriale ce vin în sprijinul autorilor, plecând de la colectarea și tehnoredactarea manuscriselor, corectarea, redactarea sau editarea, și ajungând în final la realizarea machetei cărții, tipărirea și publicarea propriu-zisă a lucrării, punând accentul pe mesajul și informația pe care autorul dorește să o transmită, atât prin conținut cât și prin modul de prezentare (copertă, titlul lucrării, etc.)

O mare parte din manuscrisele pe care le primim de la autori în suport electronic nu sunt realizate într-un format coresponzator formatului final care se va tipări cartea. Acest lucru are o importantă mare în cazul cărtilor tehnice sau a manualelor din domeniul universitar care, de cele mai multe ori, conțin sau au înserate multe elemente tehnice precum grafice sau tabele.

servicii editoriale iasi; editura; servicii editoriale iasi; print iasi; servicii editoriale iasi;

Din acest motiv, de obicei, dincolo de muncă care trebuie făcută pentru redimensionarea acestor elemente grafice de conținut la noul format (de regulă, de la A4 la 17×240 cm), apare și problemă că multe tabele cu un număr mare de coloane pot fi redimensionate doar prin micșorarea severă a conținutului și, rezultat, a literelor și cifrelor, reducând în mod semnificativ vizibilitatea. De asemenea, sunt des întâlnite situațiile în care, o figură sau un grafic care conțin cifre/litere/legendă, prin micșorare, își pierd relevantă.

Setul nostru de servicii editoriale cuprinde soluții pentru evitarea unos astfel de situații, Editură Stef reușind să publice un număr mare de lucrări în domeniul tehnic și universitar, la un nivel superior de calitate în ceea ce privește atât lizibilitatea cât și structură generală a conținutului.

Aceste aspecte, cât și setul de servicii editoriale de corectura, introducerea diacriticelor, redactare și editare avansată, sunt ceea ce ne diferentiază pe piată; noi oferim un sprijin real autorilor în publicarea lucrărilor. Pentru mai multe detalii privind lucrări publicate în cadrul Editurii Stef, puteți accesă oricare dintre colecțiile noastre:  Colecția Științifică | Colecția Universitară | Colecția Debut | Colecția Educațional | Colecția Junior | Colecția Universal