Servicii editoriale

Editura Stef asigura intreaga gama de servicii editoriale necesare publicarii unei carti: de la culegerea manuscriselor, tehnoredactare, corectura, editare, proiectarea şi realizarea copertei şi a altor elemente grafice, obtinere cod ISBN si descriere CIP, pana la tiparire şi expediere prin curier rapid, cu plata ramburs.

În funcţie de situaţia concreta a fiecarui caz, autorii sunt consiliaţi de catre editorul sau redactorul şef al Editurii Stef asupra structurii lucrarii, concepţiei grafice a copertei, aspectului final al lucrarii şi al altor elemente importante in vederea publicarii si tiparirii.

Contacteaza-ne pentru detalii
servicii editoriale; pret servicii editoriale iasi; servicii editoriale; servicii editura; servicii editoriale iasi;

Setul complet de servicii editoriale

Tiparire si Publicare Carte

Pe langa setul de servicii editoriale ce tin de structura si continutul cartii,  punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a lucrarilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. De asemena, in cadrul serviciilor de publicare si tiparire se numara si Verificarea şi pregatirea documentelor pentru tipar,machetarea si realizarea bunului de tipar.

Suntem singura editura din Iaşi care nu impune o limita de tiraj, reusind sa tiparim carţi chiar şi intr-un singur exemplar, preţul tiparirii lucrarii ramanand acelasi. Printre gama extinsa de servicii editoriale si de publicare oferite clientilor nostri se numara si realizarea copertei lucrarii, la nivel profesionist. Este bine cunoscut faptul ca o coperta realizata de un profesionist atrage mai usor privirile cititorului, si il determina sa o rasfoiascasa si chiar sa o cumpere. 

  • ISBN si descriere CIP
  • Design de coperta
  • Verificare şi pregatire pentru tipar
  • Bunul de tipar
  • Creaţie recenzie carte

Servicii editoriale Iasi

Oferind un sprijin real autorilor prin servicii editoriale

Editura Stef ofera un set de servicii editoriale ce vin in sprijinul autorilor, plecand de la colectarea si tehnoredactarea manuscriselor, corectarea, redactarea sau editarea, si ajungand in final la realizarea machetei cartii, tiparirea si publicarea propriu-zisa a lucrarii, punand accentul pe mesajul si informatia pe care autorul doreste sa o transmita, atat prin continut cat si prin modul de prezentare (coperta, titlul lucrarii, etc.)

O mare parte din manuscrisele pe care le primim de la autori in suport electronic nu sunt realizate intr-un format coresponzator formatului final care se va tipari cartea. Acest lucru are o importanta mare in cazul cartilor tehnice sau a manualelor din domeniul universitar care, de cele mai multe ori, contin sau au inserate multe elemente tehnice precum grafice sau tabele.

servicii editoriale iasi; editura; servicii editoriale iasi; print iasi; servicii editoriale iasi;

Din acest motiv, de obicei, dincolo de munca care trebuie facuta pentru redimensionarea acestor elemente grafice de continut la noul format (de regula, de la A4 la 17×240 cm), apare si problema ca multe tabele cu un numar mare de coloane pot fi redimensionate doar prin micsorarea severa a continutului si, rezultat, a literelor si cifrelor, reducand in mod semnificativ vizibilitatea. De asemenea, sunt des intalnite situatiile in care, o figura sau un grafic care contin cifre/litere/legenda, prin micsorare, isi pierd relevanta.

Setul nostru de servicii editoriale cuprinde solutii pentru evitarea unos astfel de situatii, Editura Stef reusind sa publice un numar mare de lucrari in domeniul tehnic si universitar, la un nivel superior de calitate in ceea ce priveste atat lizibilitatea cat si structura generala a continutului.

Aceste aspecte, cat si setul de servicii editoriale de corectura, introducerea diacriticelor, redactare si editare avansata, sunt ceea ce ne diferentiaza pe piata; noi oferim un sprijin real autorilor in publicarea lucrarilor. Pentru mai multe detalii privind lucrari publicate in cadrul Editurii Stef, puteti accesa oricare dintre colectiile noastre:  Colectia Știintifica | Colectia Universitara | Colectia Debut | Colectia Educational | Colectia Junior | Colectia Universal