Editura Iasi

Exprimati si Imprimati ideile dumneavoastra!

Începand cu anul 2003 venim in intampinarea autorilor, oferindu-le posibilitatea de editare şi tiparire a lucrarilor intr-un spectru larg de domenii reunite in şase colecţii. Alegandu-ne, autorii au posibilitatea de a-şi imprima şi exprima ideile la cele mai mici preţuri, la standard de editura iasi, dispunand de susţinerea unei tipografii utilate cu aparatura moderna. Principalul obiectiv al colectivului nostru editorial consta in editarea lucrarilor in condiţii grafice şi de conţinut excelente, cu profesionalism şi competenta.

În acest sens, editura vine in intampinarea autorilor cu un set de servicii editoriale si publicare carte, care variaza de la culegere text si tehnoredactare, corectura, editare carte, pana la aşezare in pagina si grafica si tiparirea lucrarii indiferent de tiraj, raspunzand astfel oricarei solicitari in domeniu.

Contacteaza-ne pentru detalii

Punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a cartilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. In cadrul serviciilor de publicare oferite la standard inalt de editura iasi clientilor nostri se numara realizarea copertei lucrarii, pregatirea documentelor pentru tipar, realizarea bunului de tipar si a recenziei cartii.
> Calculator Tipar Carte

  • ISBN si descriere CIP (gratuit)
  • Design de coperta
  • Machetarea si Realizare PDF
  • Bunul de tipar
  • Recenzie carte
  • Tiparirea inndiferent de tiraj

Va prezentam vedea toate recomandarile si aprecierile primite din partea autorilor referitor la colaborarea cu editura Iasi privind publicarea cu succes a lucrarii si serviciile editurioale oferite in cadrul procesului de publicare carte.

[testimonial_rotator id=”6538″]

Autori editura Iasi

Acceseaza pagina “Autori” pentru a vedea lista completa a autorilor din cadrul Editurii Stef. Apreciem bogata activitate de publicare, editare si redactare pe care am desfasurat-o pana acum, deoarece ne-a adus si satisfactia unor colaborari deosebite cu autori de o calitate exceptionala, carora le multumim pe aceasta cale pentru alegerea de a colabora si de a se increde in calitatea serviciilor editoriale si de publicare oferite.

Colectii editura Iasi

Editura Stef publica lucrari originale (carţi) grupate in cele sase colecţiile sale prezntate alaturi, si este o alegerea buna pentru orice debutant care este in cautare de sprijinul oferit la nivel de editura iasi. Alegem sa lucram cu sriitori cu care putem crea un parteneriat, rezultatul caruia sa fie o dezvoltarea de la o carte la alta.

Primul criteriu este, bineinţeles, calitatea si valoarea literara a carţii propuse. Ca si editura iasi, ne plac autorii ambiţioşi, care ştiu ca scrisul este drumul lor şi care se implica activ alaturi de noi in publicarea si promovarea cu succes a carţilor lor.

Se Incheie Black Friday!

Detalii editura Iasi

Editura Stef Iasi: un sprijin real oferit autorilor

Începand cu anul 2003, editura Iasi a firmei Stef a venit in sprijinul autorilor, oferindu-le posibilitatea de editare, redactare şi tiparire a lucrarilor dintr-un spectru larg de domenii, reunite in şase colecţii. Alegandu-ne, autorii au posibilitatea si avantajul oferit de editura iasi de a-şi imprima şi exprima ideile la preţuri competitive, dispunand de susţinerea unei tipografii utilate cu aparatura moderna.

Atat autorii debutanti, cat si cei cu numeroase lucrari publicate, sunt primiţi cu bucurie de catre editura Iasi, singurul criteriu de selectie fiind valoarea. Editura Iasi a publicat pana in prezent cu mult peste 800 de titluri, reusind sa se impuna atat  prin calitatea, cat şi prin vasta diversitate a lucrarilor publicate. Tematica abordata, structurata pe sase colecţii este apreciata in mod pozitiv de publicul larg si ofera posibilitatea autorilor de a beneficia de serviciile noastre in calitate de editura Iasi.

Editura Stef Iasi ofera o gama extinsa de servicii editoriale necesare publicarii unei carti: de la culegerea manuscriselor, tehnoredactare si introducerea diacriticelor, redactare si corectura in regim de editura Iasi, editare, proiectarea şi realizarea copertei şi a altor elemente grafice, obtinerea codului ISBN (oferit gratuit la publicarea cartii in cadrul editurii noastre), pana la tiparire şi si publicarea lucrarii.

Oferim, de asemeni, servicii de consiliere editoriala si evaluare continut in regim de editura Iasi. Avem posibilitatea de a evalua calitatea lucrarii prin intermediul referenţilor editurii şi va punem la dispoziţie soluţii de editare avantajoase.

editura iasi; carti iasi; editura stef iasi; editura iasi; servicii; editura iasi; oferta; editura iasi