Editura Iasi

Exprimati si Imprimati ideile dumneavoastra!

Începând cu anul 2003 venim în întâmpinarea autorilor, oferindu-le posibilitatea de editare şi tipărire a lucrărilor într-un spectru larg de domenii reunite în şase colecţii. Alegându-ne, autorii au posibilitatea de a-şi imprima şi exprimă ideile la cele mai mici preţuri, la standard de editura iasi, dispunând de susţinerea unei tipografii utilate cu aparatură modernă. Principalul obiectiv al colectivului nostru editorial constă în editarea lucrărilor în condiţii grafice şi de conţinut excelente, cu profesionalism şi competență.

În acest sens, editura vine în întâmpinarea autorilor cu un set de servicii editoriale si publicare carte, care variaza de la culegere text si tehnoredactare, corectură, editare carte, pana la aşezare în pagina și grafică si tiparirea lucrarii indiferent de tiraj, răspunzând astfel oricărei solicitări în domeniu.

Contacteaza-ne pentru detalii
Concurs Universul Poeziei

Punem la dispozitia autorilor nostri un set extins de optiuni de publicare si tiparire a cartilor, indiferent de numarul de exemplare dorite. In cadrul serviciilor de publicare oferite la standard inalt de editura iasi clientilor nostri se numara realizarea copertei lucrarii, pregatirea documentelor pentru tipar, realizarea bunului de tipar si a recenziei cartii.
> Calculator Tipar Carte

  • ISBN și descriere CIP (gratuit)
  • Design de copertă
  • Machetarea si Realizare PDF
  • Bunul de tipar
  • Recenzie carte
  • Tiparirea inndiferent de tiraj

Va prezentam vedea toate recomandarile si aprecierile primite din partea autorilor referitor la colaborarea cu editura Iasi privind publicarea cu succes a lucrarii si serviciile editurioale oferite in cadrul procesului de publicare carte.

[testimonial_rotator id=”6538″]

Autori editura Iasi

Acceseaza pagina “Autori” pentru a vedea lista completa a autorilor din cadrul Editurii Stef. Apreciem bogată activitate de publicare, editare și redactare pe care am desfăsurat-o pană acum, deoarece ne-a adus și satisfacția unor colaborări deosebite cu autori de o calitate exceptională, cărora le mulțumim pe aceasta cale pentru alegerea de a colabora si de a se increde in calitatea serviciilor editoriale și de publicare oferite.

Colectii editura Iasi

Editura Stef publică lucrari originale (cărţi) grupate în cele sase colecţiile sale prezntate alaturi, si este o alegerea bună pentru orice debutant care este in cautare de sprijinul oferit la nivel de editura iasi. Alegem sa lucram cu sriitori cu care putem crea un parteneriat, rezultatul caruia sa fie o dezvoltarea de la o carte la alta.

Primul criteriu este, bineînţeles, calitatea și valoarea literară a cărţii propuse. Ca si editura iasi, ne plac autorii ambiţioşi, care ştiu că scrisul este drumul lor şi care se implica activ alături de noi în publicarea si promovarea cu succes a cărţilor lor.

Detalii editura Iasi

Editura Stef Iasi: un sprijin real oferit autorilor

Începând cu anul 2003, editura Iasi a firmei Stef a venit în sprijinul autorilor, oferindu-le posibilitatea de editare, redactare şi tipărire a lucrărilor dintr-un spectru larg de domenii, reunite în şase colecţii. Alegându-ne, autorii au posibilitatea si avantajul oferit de editura iasi de a-şi imprima şi exprimă ideile la preţuri competitive, dispunând de susţinerea unei tipografii utilate cu aparatură modernă.

Atat autorii debutanți, cât și cei cu numeroase lucrari publicate, sunt primiţi cu bucurie de catre editura Iasi, singurul criteriu de selecție fiind valoarea. Editura Iasi a publicat până în prezent cu mult peste 800 de titluri, reusind sa se impuna atât  prin calitatea, cât şi prin vasta diversitate a lucrărilor publicate. Tematica abordată, structurată pe șase colecţii este apreciată in mod pozitiv de publicul larg și oferă posibilitatea autorilor de a beneficia de serviciile noastre in calitate de editura Iasi.

Editura Stef Iasi oferă o gama extinsa de servicii editoriale necesare publicării unei cărți: de la culegerea manuscriselor, tehnoredactare si introducerea diacriticelor, redactare si corectură in regim de editura Iasi, editare, proiectarea şi realizarea copertei şi a altor elemente grafice, obținerea codului ISBN (oferit gratuit la publicarea cartii in cadrul editurii noastre), până la tipărire şi si publicarea lucrarii.

Oferim, de asemeni, servicii de consiliere editorială si evaluare continut in regim de editura Iasi. Avem posibilitatea de a evalua calitatea lucrării prin intermediul referenţilor editurii şi vă punem la dispoziţie soluţii de editare avantajoase.

editura iasi; carti iasi; editura stef iasi; editura iasi; servicii; editura iasi; oferta; editura iasi