Coperta Licenta Iasi

Modele de coperta licenta, preturi si termen

Vino in magazinele noastre de preluare a comenzilor pentru legatorie si listare lucrari de licenta (cele prezentate mai jos) si poti comanda orice model disponibil de coperta licenta.  Preturile si termenele de ridicare pentru coperta licenta sunt specificate in prezentarea fiecarui model

Daca doresti o licenta de tip clasic recomandam coperta licenta cu legatorie brosare (copertare imitatie de piele, scrisul de culuare aurie/argintie). Brosarea se realizeaza prin atasarea copertii la blocul de foi listate in prealabil si lipirea cu termoclei a cotorului. Acest mod de legatorie desi reprezinta un cost mai mic, ofera mai putine avantaje decat legatoria cu sina metalica.

Coperta Caserata

Pret: 45 lei

Coperta in limba straina: + 10 lei

Pentru o lucrare de licenta sau de disertatie cu un aspect modern recomandam modelul cu sina metalica si coperti caserate, modalitate ce ofera un set de avantaje practice: poti realiza coperta lucrarii de licenta inainte de a termina lucrarea si poti inlocui sa adauga foi chiar si dupa aplicarea copertei, doar prin schimbarea sinei metalice.

Coperta Brosare

Pret: 25 lei

Coperta in limba straina: + 10 lei

Pentru iubitorii de lucruri clasice recomandam coperta cu legatorie brosare (copertare imitatie de piele, scrisul de culuare aurie/argintie). Brosarea se realizeaza prin atasarea copertii la blocul de foi listate in prealabil si lipirea cu termoclei a cotorului. Acest mod de legatorie desi reprezinta un cost mai mic, ofera mai putine avantaje decat legatoria cu sina metalica.

Coperta cu litere aurii

Pret: 65 lei

Coperta in limba straina: + 10 lei

Descopera coperta cu litere de aur folio – un detaliu stralucitor! Efectul atragator al foliei aurii  adaugă o notă de lux și eleganța.  Folio este o tehnică speciala de imprimare care permite aplicarea de straturi subtiri de folie de aur pe suprafața copertelor, oferindu-le un aspect cu adevărat remarcabil. Cu această tehnologie, literele pot fi acoperite cu folie de aur, creand un efect vizual impresionant ai atragator.

Taxa de Urgenta

Termen de predare in 24, sau chiar 2 ore

Realizarea lucrarii in mai putin de 24 de ore, sau chiar 2 ore, presupune si achitarea unei taxe de urgenta adaugata pretului listat al modelului de coperta licenta. Valorile taxei de urgenta sunt listate alaturi, in functie de termenul de realizare

Realizarea lucrarii in mai putin de 24 de ore: +10 lei

Realizare lucrarii in mai putin de 2 ore: +20 lei