Coperta licenta Iasi (modele, preturi si detalii)

Informatii si detalii

Vino in magazinele noastre de preluare a comenzilor pentru legatorie si listare lucrari de licenta (cele prezentate alaturi) si poti comanda orice model disponibil de coperta licenta.  Preturile si termenele de ridicare a lucrarii sunt specificate la finalul prezentarii fiecarui model

In centrele Stef gasesti optiunea de coperta licenta cu sina metalica, tip de legatorie licenta ce iti permite sa schimbi sau sa adaugi foi la lucrare chair si DUPA ce a fost aplicata coperta.

Coperta licenta cu sina metalica

legatorie prin sina metalica, coperti cerasate

Daca doresti un aspect mai modern pentru coperta licenta sau de disertatie, iti recomandam coperta licenta cu sina metalica si coperti cerasate (laminat mat sau lucios), procedeu de legare ce scurteaza mult timpul de asteptare si prezinta un set de avantaje practice care trebuie luate cu adevarat in seama.

In plus, realizand coperta licenta prin modelul de legatorie cu sina metalica, scapi de grija ca daca scapi sau uiti ceva in timp ce corectezi, va trebui sa refaci toata lucrarea. Cu modelul de coperta licenta cu sina metalica, poti sa faci corecturi lucrarii si poti sa adaugi sau sa scoti foi, chiar si dupa aplicarea copertei.

Avantaje

Modelul de coperta licenta cu sina metalica ofera un numar mare de avantaje fata de modelele clasice de coperta licenta, avantaje enumarate mai jos, printre care posibilitatea de a realiza si prinda coperta inainte de a termina efectiv lucrarea (paginile putand fi adaugate ulterior) sau posibilitatea de a inlocui pagini din cadrul lucrarii chiar si dupa aplicarea copertei, solutie ideala in cazul in care observi greseli in lucrare dupa finalizarea lucrarii.

Poti da coperta la print

inainte de a avea lucrarea terminata

Acum cu modelul de coperta licenta cu sina metalica, poti comanda printarea copertei inainte de a avea lucrarea terminata. Trebuie doar sa ai scrisa pagina copertei (sau chiar mai simplu, o poti scrie acolo, pe loc). Nu e nevoie sa scoti si paginile odata cu coperta, deoarece acestea pot fi adaugate ulterior.

Chiar si dupa aplicarea copertei

Poti inlocui (corecta) foi din lucrare

Ce faci daca ai scos lucrarea finala, si observi o greseala in redactarea lucrarii (ai scris gresit numele unui autor, sau un tabel/imagine “sare” pe pagina urmatoare, etc.)? Acum poti sa inlocuiesti foile respective cu variantele corectate, sau sa adaugi alte foi, totul in doar 30 de minute, fara sa fii nevoit sa refaci intreaga lucrare.

Te concentrezi doar la scrierea lucrarii

si scapi de o gramada de griji

Cea mai studentesca coperta de licenta din Iasi, pentru ca iti ofera avantajul de a schimba orice doresti din continutul lucrarii, chiar si dupa aplicarea copertei, te scapa de statul la coada cu o seara inainte de predare, deoarece poti comanda coperta licentei inainte de a termina, si in plus fata de toate acestea avantaje, mai arata si bine.

Fiind un model de coperta detasabil

poti adauga sau scoate foi

In situatia in care tocmai ai realizezi ca mai trebuie sa adaugi anumite informatii in lucrare, la un anumit capitol, sau la concluzii, (fie de voie sau de nevoie), acum poti face asta chiar daca lucrarea de licenta a fost printata si legata deja. Dat fiind faptul ca acest model de coperta licenta este detasabil, poti introduce sau scoate sectiuni din lucrare, fara sa fie nevoie sa refaci lucrarea cu totul.

Comandand coperta din timp

scapi de aglomeratie si statul la coada

Dat fiind faptul ca nu mai esti presat sa finalizezi si sa corectezi lucrarea intr-un interval foarte scurt, nu mai e nevoie sa astepti pana in ultimul moment pentru a merge sa o printezi. Acum poti la centrul nostru din Copou sau Iulius Mall, si poti realiza coperta pentru lucrare inainte de a termina efectiv lucrarea, putand ca adaosurile, completarile, si corecturile finale sa le faci mai apoi. In felul asta scapi de aglomeratie si stat la coada

Coperta arata bine si

timpul de realizare e mai scurt

Modelele de coperta licenta arata bine, ceea ce da un plus lucrarii, iar timpul de realizare al copertei este mai scurt, lasand la o parte faptul ca poti merge sa printezi coperta chiar acum, si sa adaugi foile in lucrare mai tarziu. In felul asta esti sigur ca vei putea preda lucrarea la timp, pentru ca scapi de timpul pierdut stand la cozi sau corectand repede capitolele cu o seara inainte, cu spaima ca daca gresesti ceva, trebuie sa re-printezi toata lucrarea.

Coperta licenta clasica

legatorie clasica prin brosare

Daca doresti o licenta de tip clasic recomandam coperta licenta cu legatorie brosare (copertare imitatie de piele, scrisul de culuare aurie/argintie). Brosarea se realizeaza prin atasarea copertii la blocul de foi listate în prealabil si lipirea cu termoclei a cotorului. Acest mod de legatorie desi reprezinta un cost mai mic, ofera mai putine avantaje decat legatoria cu sina metalica.