AM DESCHIS

NOUL MAGAZIN

In apropiere de Univ. de Medicina

Te asteptam in noul nostru magazin deschis in zona Universitatii de Medicina Grigore T. Popa, cu produse de papetarie, articole de birou si gama completa de servicii copycenter

Detalii Magazin

CopyCenter Iasi

pur si simplu studenteste

Te asteptam cu drag in oricare dintre magazine ale noastre de birotica si papetarie, unde vei gasi mii de produse de calitate, la cele mai bune preturi, care raspund cu usurinta oricaror necesitati, de la pregatirea pentru scoala sau facultate, pana la dotarea biroului

Aici beneficia de asemenea si de o gama variata de servicii copycenter, de la listarea de documente si proiecte, pana la tehnoredactare sau scanare formate mari.

Vezi toate Locatiile

Magazine

Centre

Acum ne gasesti

SI ONLINE

Am deschis noul nostru magazin online de papetarie si birotica, unde veti putea comanda cu usurinta o gama foarte variata de produse la preturi imbatabile.

Te invitam cu drag sa accesezi paginile noul nostru magazin de papetarie iasi, unde veti gasi cu siguranta tot ce va este necesar,  de la accesorii de birou, pana la  instrumente de scris si corectura, articole de organizare si arhivare, produse din hartie si rechizite.

Gama noastra de produse se pliaza pe un numar mare de cerinte, fie ca e vorba de pregatirile pentru scoala si facultate, sau dotarea biroului si a spatiului de lucru.

Servicii Copycenter

In Iasi sunt multe xeroxuri, dar un singur copycenter studentesc. De fapt 9, dar toate sunt sub acelasi brand: Stef Copycenter Iasi. Cand vine vorba de listari, servicii xerox, tehnoredactare sau scanare, noi suntem aici sa te ajutam, sau mai bine zis, suntem deja acolo. Pentru ca prin cele 9 centre si locatii, situate in cele mai importante zone ale Iasului, suntem mereu aproape de clientii nostri, pentru a le oferi servicii de calitate intr-un mod  rapid.

Suntem mereu aproape de clientii nostri datorita celor 9 centre prezente in cele mai mari zone ale Iasului (Copou, Piata Unirii, Tudor Vladimirescu), in apropiere de campusurile studentesti. La noi gasesti o gama variata de servicii copycenter, rapide si de calitate, incepand de la traditionalele servicii de multiplicare si listare, pana la scanare, legatorie si tehnoredactare.

Gama de servicii copycenter