Set 16 Culori Acuarela, 2,5 ml, Sonnet Nevskaya

Set 16 Culori Acuarela, 2,5 ml, Sonnet Nevskaya

58,30 lei

TVA inclus

Setul 16 culori acuarele, marca Sonnet Nevskaya Acuarelele rusesti Sonnet sunt fabricate din cei mai calitativi pigmenti si lianti, culorile picturii rezultate avand toate caracteristicile dorite pentru o pictura in acuarela: transparenta, intensitate si puritate.

SKU: 4607010587871 Categorii: , , , , Etichete: , , , , , , , , , ,
Cod produs: 4607010587871
Brand: Nevskaya
  • Procesare rapida in 48h
  • Retur comanda in 30 zile
  • Plata securizata prin card online
  • Livrare gratuita la comenzi peste 300 lei

Descriere

Setul de acuarele Sonnet sunt fabricate din cei mai calitativi pigmenti si lianti vegetali (precum guma arabica), culorile picturii rezultate avand toate caracteristicile dorite pentru o pictura in acuarela: transparenta, intensitate si puritate.

Acuarelele din seria Sonet sunt concepute pentru pictura si au intensitatea si puritatea culorii. Perfect amestecat, perfect neclar si purtat, usor de luat pe pensula.

La crearea vopselelor de acuarela din seria SONET, au fost utilizate cele mai noi tehnologii si materiale moderne, ceea ce le-a facut atat de inalta calitate, cat si la preturi accesibile. Fabricat pe baza de pigmenti si lianti de inalta calitate. Acest lucru a permis vopselelor acestei linii sa aiba proprietatile principale – luminozitatea culorii, transparenta luminii si o buna miscibilitate. Vopselele se dizolva bine si se aplica pe hartie. Conceput in principal pentru studentii scolilor si studiourilor de arta, precum si pentru artisti amatori. Produs intr-o cutie de carton convenabila, care este convenabil sa iei cu tine la clasa sau in aer liber.

Setul contine: 16 culori de 2.5ml, care sunt: hanza, lemon, yellow medium, orange, red light, carmine, green, deep emerald ,green ultramarine, light azure, violet, deep, burnt umber, gold ochre, raw sienna, burnt sienna, sepia, lamp black

 

Coduri produs:
4607010587871
ST1160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 16 Culori Acuarela, 2,5 ml, Sonnet Nevskaya”
0

Nu sunt porduse in cos.